Jag brukar alltid säga..

Att det finns inget som går upp emot gamla vänner.. Fast sedan råkar man träffar på nya av en slump och då är det minsann inte helt fel det heller!
Eftermiddagen idag tillbringade vi idag hos Theodor och Esmeralda i Arlöv. Vincent är en och en halv månad äldre än Esmeralda och Theodor är ett halvår äldre än Flisan. Barn i samma ålder och ganska lika till sättet är bara kul!
Vincent och Esmeralda satt och bytte klossar med varandra. Flisan och Theodor lekte lite blygt. Just nu har Vinnepinnen somnat i bilen efter allt bus och vi andra sitter mest och väntar på att han skall vakna. Hungriga som attans..
Här kommer några bilder från idag!
 
Flisan i nya tröjan som hon fick av mormor och morfar som kom på besök på hemväg från Frankrike.
 

 
Det blev lite av presentregn över båda tvåfisarna. Tyvärr blev besöket mycket kortare än vad vi hade hoppats på. Vi hade fixat mat men mormor och morfar var mer sugna på att komma hem efter allt resande och med all last. Flisan bröt totalt ihopa när de åkte så snabbt och storgrät i en hel timma. Menmen.. hon överlever och vi har redan bokat in att åka och hälsa på finaste mormor och morfarna på torsdag! På fredag blir de kräftskiva och vi stannar till lördag kväll.
 
Vinceprinsen spelar piano imorse samtidigt som Flisan har disco med "Hits for kids" huuuuh..
 
 
Småfisar som trivdes bra ihopa! Tänk vad öppnis är bra på att tussa ihopa människor :)

 
 
 
 
 
0 kommentarer