Flisan dukar..

Fick väcka Flisan imorse klockan tio. Vincent var kanske inte den gladaste lilla killen igårkväll med både syrrans förkylning i kroppen och numera dessutom ofrivilligt nappfri. Innan han kom till ro tog det både en och två timmar..
Flisan var jätteduktig och somnade innan lillebrorsan och kunde när han väckte henne ett par gånger bara konstatera att han var ganska jobbig. Under tiden han höll på att skrika vaknade hon, virrade på huvudet och bara suckade..
Vid elva igårkväll bar jag in febriga hostFlisan i sovrummet för att hon inte skulle störa lillebror. Hostig natt blev det och med lillebror som saknade sin napp i vardagsrummet.
Flisan sov ändå ganska bra med mig och njöt i fulla drag av att ha mamma alldeles för sig själv! Ni kanske såg filmen igårkväll att hon skulle gifta sig med mamma.. Mammig är bara förnamnet över vad hon är just nu.
 
Men mamma det är så många servetter i en servett!
 
 
Servettvikning
 
 
pilligt..
 
 
Flisan dukar.. och flyttar stolar.. "någon" (läs jag) hade råkat flytta tillbaka stolen till sin ursprungliga plats och fick skäll. Flisan fick flytta tillbaka stolen tätt intill igen.. Gissa vem som ska sitta var..?
 
 
0 kommentarer