Det finns vissa saker

som är helig tid när man går hemma som föräldraledig..
För att nämna några exempel, som gäller hos Schönisarna, är det exempelvis:
  • Mammaduschen på lördagsmorgonen
  • Lördagsbrunchen utan att trixa med matning av småfis
  • Ostörd kvällstelefontid med väninna.. (ok här kanske jag lurar mig själv för det sistnämnda brukar ske i bilen på biluppställningsplatsen för att vara möjlig..)
Tja, exemplen är många.. Men under den senaste tiden har det tillkommit en lite extra viktig punkt i listan som inga pappor i världen får lägga sina smutsiga stora pappatassar på.
Nämligen..:
 
Mummynight!!
 
Om jag hade varit lite mer kunnig hade jag gjort texten med flaschande neonfärger, blinkande som värsta Las Vegasskylten, för det är precis så det känns! Värsta kvällen och värsta lyxen som jag och fina vännen Jenny nyligen har infört en dag i veckan. Men låt nu inte tanken sväva iväg och tro att vi inför värsta partaynatten med drinkar a la Sex in the City och dans långt ut på natten.. Nä.. det är liksom inte det som är grejjen.. inte just nu iallafall ;) 
Grejjen är istället, hur trist det än kan låta, att verkligen komma ut och iväg utan att kunna ångra sig i sista minuten. För när påsarna hänger som icakassar under ögonen, maskaran hamnat under istället för ovanför ögonen och klossberget i vardagsrummet känns obestigligt.. Det är DÅ som mummynight kommer så väl till pass! Mummynight innebär nämligen inte bara kul för en själv utan även kul för andra slitmyremammor vilket förpliktigar! Så att dra den där molntussiga filten över huvudet, lämna ansvaret över minisarna till maken och plippa på "ensam mamma söker" med gott & blandatpåsen i knäet.. Tja det är helt enkelt uteslutet.
Och faktiskt just det som är så förbaskat härligt!
För när man väl satt tassen över soffkanten, skuttat över klosshögen, dragit skinnpajjen på sig, flaschat till ögonen och daskat lite rouge på kinden.. tja det är då magin sker.
Plötsligt är man inte längre bara mamma.. utan fri som vinden och på väg UT!
Vart man sedan styr blir smått sekundärt.. Allt, precis allt, är möjligt och det är smått snudd på omöjligt att inte gå upp i extas då man väl ser sin lika uppsnojjsade fina vän i nöd, precis lika exalterad över att det äntligen är dags för..
MUMMYNIGHT!
 
Kära vänner, produkten Mummynight är bara i startgroparna för tillfället och en ny version är just nu under utveckling. För inte kan väl mummynight stanna vid galen kvällsshopping med en tradig smoothie i handen..?!
Nixpix uppdatering till Mummynight version 1.1 är alldeles snart redo för lansering och förväntas släppas redan nästa tisdag! Denna version är kompatibel med det nya operativsystemet "restaurangbesök" och "VISA".. En klar förbättring i programvaran! Vi ser nu med glädje fram emot lanseringen. Vi kommer även under releasefesten försöka sprida vårt budskap och nya produkt till tre andra kvinnor i nöd som är i stort behov av just vår nya produkt.
Så hjärtligt välkomna till releasepartyt kära vänner. och ni som känner er träffade och i behov av Mummynight 1.1. Lägg ett mail till mail och känn er hjärtligt välkomna!
2 kommentarer
Martin

Version 1.1 har inte godkänts av mig ännu. Så, sakta i backarna. Annars får Daddynight oanade proportioner :).

Svar: Älskling det ska vi nog komma överens om ;)
Cicci

Lovisa

Jaaa jag vill vara med... I alla fall ibland när jag får ledigt ;-)

Svar: Kul att du kommer på tisdag!!
Cicci