Det där med mornar..

Hemma hos Schönisarna brukar vara softa saker. Det absolut värsta jag själv vet om mornarna är att stressa och detta tycks ha smittat av sig på mina småfisar. Sådär mellan åtta och nio brukar båda minisarna lulla upp och då är det soft start som gäller. Flisan intar allt som oftast soffan och lillebrorsan lägger sig på madrassen på golvet och vilar.
Ja nu kanske ni undrar varför vi har madrasser på golven här hemma.. men med en oftantligt klättersam liten kille som har noll koll på hur man kan slå sig har vi tagit det säkra före det osäkra och helt enkelt madrasserat vardagsrummet. Om ni kommer hit och de saknas beror det ENBART på att jag snoffat för att ni ska komma och ni skall då känna er YTTERST hedrade!
Nåväll.. Imorse blev morgonen inte riktigt som vanligt. Vi var bjudna på brunch hemma hos familjen Lina/Lilly/Leo som vi inte träffat sedan före sommaren. En underbart go liten familj men med betydligt tidigare vanor än våra. Så det var liksom inte mycket att be för imorse. Så fort minisarna slog upp ögonen var jag blixtsnabbt där och tjoffade på dem kläderna. Fem minuter senare utan att de fattat ett smack satt de färdigklädda i bilen redo för brunch!
Lina tittade nog lite misstänksamt på Flisan som fortfarande hade kudden i ansiktet när vi trillade in kvart över nio. Hon hade helt rätt.. hon hade knappt vaknat!
Men kul hade vi och rajtan tajtan blir det med tre smifisar i en trea! Ska bli attans kul när även Lilly följer med och busar på måndag!
Här kommer några bilder:
 
Leo var helt nyvaken när vi kom och har därför en nåågot sammanbiten uppsyn.. Men ååå vilken brunch vi fick!!
 




Vincent något suddig.. ni vet man får ju inte hoppa i sängen.. eller..
 
 
 
 
 
 
Lina blev ju inte av med oss och fick bjuda på lyxlunch dessutom!
 
 
0 kommentarer