ååå

Vincent sitter i mitt knä och slötittar när jag själv slötittar på Facebook. "MAJAA!!" säger han plötsligt, pekar med sitt lilla pekfinger hej vilt och skiner upp..
Tokgullunge! Skulle kunna sticka bort till finaNina och roffa med mig Maja hit bara för att få se sötnosarna sitta tillsammans och leka nu meddetsamma!
Men.. får nog vänta tills imorgon bitti iallafall klockan är ju läggdags för lääänge sedan!
Annars idag då? Farfar kom fem i halv åtta imorse med världens största leende på läpparna. Barnen och maken sov, såklart, och farfar gick och lade sig och vilade i väntan på att alla skulle vakna. Eller tja.. tills hans själv skulle vakna för tio i nio kom Flisan och väckte farfar :))
När jag kom hem var alla ute på gården och Vincent hade stått övert på klätterställningen och ropat vilt "heeej heeeej" till alla som ville, och inte ville.. hälsa på honom.
Flisan kom rusande och alla tre hade haft det underbart tillsammans. Gud vilken nedrans lyckapirripirr det blir av den känslan!
Vincent däckade i vagnen och vi andra åt lunch innan farfar åkte. Skulle bara velat haft honom kvar här. Så fin är han!
Flisa sa till honom innan han gick att han borde stanna här.. för alltid. Gosunge!
Hann med en tur på barnens och mitt älskade bibliotek innan pappa kom hem ikväll. Roligast av alla ahde utan tvekan Vincent som just nu bara går och går.. och GÅR! Superduktig är han och krypandet är nu (äntligen) ett minne blott!
Imorgon.. tja inte mycket annat än jobb inplanerat faktiskt. Men så jekla kul jobb att det känns som en present att få lov att gå dit och jobba. Det ni :))
 
Mycket morgonpigg och glad Cicci på väg till jobbet imorse
 
 
Mycket glad och pigg lillprins leker tittut i bibliotekets nya myshörna
 
0 kommentarer