Piieh vilken härlig dag!

Frullen med Lina och Leo kl blev kanonmysig. Vilken skillnad det är när alla fyra tokbarnen är på plats och när det bara är två små skruttar. Vincent och leo lekte med Leos nya toys. Dessutom sov de varsin lång slummer på förmiddagen så att Lina och jag kunde sitta och prata i lugn och ro. Vincent (och hans mamma) blev nog lika förälskade i en sorts ståbord med små knappar man kunde trycka på. Leo hade även en gåvagn vilket vi inte heller äger så tja.. det var bara att shoppa loss på vägen hem. Blev en kombo till Vincento med en slags ståbord/piano/gåvagn.. gud det där lät begripligt eller hur..? Får nog bli en bild på mästerveket helt enkelt.
Vincent stod idag en stund själv när han och Leo lekte så vi får minsann träna här hemma så det kan bli längre och längre stunder.
En runda till påskutställningen på Vellingeblomman blev det tid för också. Jag och turistbussarna med pensionärer trängdes om påskhararna i utställningen och arracsbollarna i cafeét.
Flisan som var på ett strålande humör efter att ha fått komma tillbaks till förskolan efter en och en halv veckas semester fick en finfin lila cupcake och festis och Vincento fick lasagne i sann strandraggaranda ;)
Med oss hem fick en sprillans ny utklädningsdress följa. En rosa kanin.. suck.. svag mams man är..
Härlig dag har vi haft idag iallafall och hoppas HOPPAS att vädret håller i sig imorgon med!!















0 kommentarer