egentid i Skanör/Falsterbo

Fick denna kvinna idag. Sol, strand, tystnad, egenvald fikakorg samt högsta volym på stereon i bilen på väg dit och hem.
Ljuvligt och välbehövligt för småbarnsmamman som nästan aldrig är ensam.
På vägen hem stannade bilen av sig själv på Mobilia *heh* för inköp av nya byx och två nya spetslinnen. Snygg som en dag blev jag som dragits med byxen jag köpte när lille V var sex veckor gammal. Kroppen har dragit ihop sig en hel del sedan dess vilket resulterat i gäddhäng i gumpen och flöffsiga påslår. Not nice..
så nya brallisar, utvilad mams med solbränd näsa efter heldag i solen igår kommer känna sig vacker som en dag imorrn när det äntligen är tillbaks till vardagen igen! Firar med frulle hos Lina & co efterföljt av bus i beijjan på eftermiddagen..hoppas hoppas det blir mer sol imorgon. Älskar verkligen att tanka energi i solen!
Veckan som kommer bjuder annars på massa kompismys vilket känns urgott. Härligt att vara borta en vecka men härligt att komma hem till verkligheten igen!
Nix nu ska det kvällsfikas lite med maken innan det är dags för sängen. Lika bra att passa på att växla ett par ord med honom när båda småfisarna sover!
0 kommentarer