dagens förundran..

Hur tusan Sofias Molly klarade av bedriften att sova sig igen HELA mina och Soffipropps fika idag..
Hmm.. tror nästan att hon gjorde det medvetet!
Jag och Flisan försökte pyttepeta lite på henne i smyg när vi passade henne fem sekunder utanför Sofias hökögon.. den enda rörelsen vi fick till svar var en liiten liiiten rörelse på det ena ögonlocket liiiteliiite och så tjoff ner i djupsömn igen.
Tjajaja.. får väl boka in en ny fika snart så vi får titta lite mer in action på henne!
Åkte till IKEA ikväll med hela familjen efter rejserkvällsmat för att köpa hela medifjongen med två badrumsskåp, en vask och ett underskåp till vårt nyfiffade badrum. Vad hände *fniss* jooo handfatet som vi spissat in oss på var slut I HELA SVERIGE! Vilka är oddsen :( ??
*gruff*
Får bli till att spana vidare men så himlans typiskt nu när vi äntligen enats om vad vi ville ha!
Imorgon blir Fliselisan hemma från förskolan. Flis är vad man skulle kunna säga ganska helkass och orkar fortfarande i princip ingenting. Känns lite jobbigt för mammahjärtat att se henne såhär när man är van vid att hon svirvlar omkring som värsta energiknippet i vanliga fall. Imorgon blir det iallafall mysfrulle med fina stora och små kompisar här hemma som vågar sig in i bacillnästet (vi är mycket tacksamma för detta ;) och klockan 14 blir det BVC besök. Och tja sen har vi inte så mycket annat planerat här hemma. Hoppas Fliselisan är lite piggare imorgon och att hostan släpper lite så att hon får sova inatt. Inatt blev det en hel del vändor uppe och som vanligt när Fliset är snuvig ett styck byte av sängkläder. Hon mår ju alltid urkans på nätterna när hon är snuvig och har gjort så ända sedan hon var pytteliten.
Så håll tummarna för en lugn natt inatt!
0 kommentarer