Vilken kanonhelg det blev!!

Fredag hos gammelmoster där vi fikade, myste och kom hem med en jättefin alldeles egen dator till Flisan. Lycka i kvadrat på alla sätt och vis. Fick åka ner direkt och köpa en skärm och tangentbord till henne. Det gick inte att vänta kan jag säga och väl hemma fick vi montera illans kvickt. Dvs.. montera efter att våra goa fredagsgäster, familjen Andersson/Svensson hade åkte hem.
Å så gott vi hade det allihopa både med moster och morbror i Lund och hemma på kvällen. Fredagkvällen blev verkligen en sådan som går till historien. I lördags dök mormor och morfar upp vid lunchtid för att passa barnen när vi skulle på barnfri fest på kvällen. Åkte och handlade en massa gott till minisarna med mormor innan det var dags att gå i väg och festa av Nina.
Mormor och mofra vär bergsäkra på att allt skulle fungera bra på kvällen.. bergsäkra.. Kan säga att det var en trött samling vi träffade på när vi trillade hem vid elvasnåret. Mormor hade fått gått runt och burit på Vincent sedan vi åkte och han hade vägrat att äta, sova och bara velat bäras runt runt här hemma.. hade han satts ner så hade han genast börjat knorra och pipa.
Pust.. envisaste mamma.. hon hade ju bara kunnat ringt så hade vi kommit som ett skott.. På frågan varför hon inte ringde svarade hon coolt..
"Men, det hade ju känts som ett nederlag.."
Tja ja.. jag förstår.. jag är likadan själv och Vincent for inte illa. Han var bara väldigt glad och hungrig när vi kom hem :)
Igår åt vi goefrukost tillsammans och sedan hann vi med en runda till IKEA med mormor och morfar som behövde en ny kontorsstol och lite annat kraffs. Attans trevlig dag och härlig helg. Nu återstår det bara att lära Flisan spela själv på datorn för det är där hon just nu slagit ner sin bopåle. Hon är förtrollad av datorn och lämnar den ogärna då och då för att kissa och äta en bit..
Nixpix nu ska här matas liten V. Tjingeling och bilder.. ja de kommer när tiden räcker till :)
0 kommentarer