bilder..

men nästan ingen text blev det förut så det får bli en liten uppdatering. Jag och Minisarna var som ni kanske förstår på IKEA idag med Ulrika och Thea.
IKEA.. smaka på ordet.. ljuvligt ställe för småbarnsföräldrar där man kan komma till köttbullskanelbullsheaven på ett naffs och dessutom njuta i lugn och ro under tiden den stora skruttan roar sig en kort stund på lekland.. Att allt finns om man glömmer, blöjor, bestick, skålar, barnmat.. glasspinnar till alla barn och gratis påfyllning av läsken.. tja vad mer kan man önska?!
Fyra timmar tillbringade jag och minisarna på härliga IKEA idag och inte en sur min blev det under den tiden. Småflicksen Flisan och Thea hade så kul och Vincent var hur nöjd som helst i vagnen och björnen. Imorrn blir det förskola för Flisan igen. Vi höll henne hemma i måndags. Visst hon är kanske en aaning hes men förkylningen som vi befarade i söndags då tempen var på 37.6 och humöret på dekadansen försvann förbi som en mild bris. Nixpix imorgon blir det förskola igen. Jag och Vincent ska baka bröd men mest possas hela förmiddagen. Stora blöta gossiga possar som smakar himmel.. åå längtar!!
Ett blir Flisan upphämtad och sen blir det tjoff ner till Lina, Lilly och Leo för fika med nybakat bröd.
Härligt som vanligt.. i mammaledighetsland!
0 kommentarer