det finns liksom

Inga ord för att beskriva vilken lycka det är med en egenarrangerad fest där alla, verkligen alla, trivs..
Lördagskalajset blev en succé även om Flisan sedvanligt flippade ur över all uppmärksamhet och blev ledsen.
Fast.. när man har så många människor omkring sig som verkligen älskar och har förståelse.. Tja då gör det ju inte så mycket!
Är så otroligt glad över att ha en så fin och kärleksfull familj som skapar en sådan trivsel och harmoni.. Vilka hade vi varit utan dem..
Idag har det mest blivit paketöppning, väderkoll och bio. Drömmen hade varit paketöppning framför kaminen i Degeberga ikväll men med anledning av vädret (värsta snöstormen på år..)så fick det bli alternativ lösning och svisch iväg till Kristianstad innan snöstormskulmen drog in.
Flis och jag hann iallafall med bio, just the two of us, på Filmmuseet i Kristianstad följt av värsta födelsedagsshoppingen på.. Domus.. innan vi drog vidare hem i snöstormen till mormor och morfars brasa.
Med oss hem tog vi även en styck vild och lycklig lillebror och en pappa som snällt suttit och väntat på Burger King under tiden vi var på bion.
Lyckad dag och lyckad kväll. Håller bara tummarna för att vädret ska ordna upp sig tills M ska köra till Limhamn kl 5 (!) imorgon..
0 kommentarer