Sitter och väntar

på att lunchen ska bli färdig här i Degeberga. Har inte haft tid att skriva på länge såg jag men det har varit fullt ös de senaste dagarna. Resan har gått fantastiskt bra men alla utom Martin har varit sjuka. Feber, snuva och hosta hos oss alla tre som varit värst hos Vincent som fortfarande är kass. Inatt var vi uppe jag vet inte hur många vändor med honom och gav dricka. Det enda som hjälper mot hostan.. men Flisan slutade hosta inatt iallafall så vi hade åtminstone bara ett barn som behövde dricka. Vincent kompletterade även med att bli apdålig i magen igårkväll. Stackars lilleprinsen.. men pigg och glad är han iallafall trots att snoret rinner och antalet bytta blöjor är skyhögt mot vad det brukar.
Tjo jo trött är han förstås och just nu ligger han och sover som en stock igen vilket är alldeles för tidigt i jämfört med vanliga dagar. Snacket fortsätter och hans nya favvisord är äta och akta. Akta tycker han är alldeles förträffligt kul och trevligt ord och använder det jämt för tillfället.
Idag blir det en trip in till Krsitianstad efter lunch för att tvätta. Magsjukan som kom igår gjorde oss både sängklädeslösa och pyjamaslösa ;)
Tur att man har mamma och pappa nära så att vi kan åka och tvätta! De båda är ju på semster just nu och ska hälsa på i Paris hos våra fina vänner. Kul att de funnit varandra!
0 kommentarer