Nej

det finns inte mycket av den vakna tiden som just nu går till annan tankeverksamhet än till dessa hemliga möten. Känns nästan som att misstänka att man är gravid men inte riktigt våga köpa testet..
Jag är inte gravid nu så oroa er inte! Två kids räcker mer än väl här hemma för tillfället.
Igårkväll satt M och jag och gick igenom kataloger och drömde ljuvliga fantasidrömmar om vad som komma skall om allt går enligt våra planer nästa vecka.
Imorgon blir det snabbt som attans ner till jobbet för att ordna ett anställningsbevis som därefter skall faxas iväg fort som tusan.
Ni behöver ju inte vara Eistein för att fatta vad det är som är i görningen om man säger så..
Imorgon bitti när det är fixat kommer min lilla kompis Lovisa som äntligen har fått sin lilla Annie nu tre veckor för tidigt. Allt är bra med dem och det ska bli så fantastiskt att få se Annie på riktigt!
Jag och den  där Lovisen har ju liksom smitt planer om våra minisars ankomst ganska länge så känslan av att sitta här med våra små medans de stora är på förskolan.. ja det kommer nog att kännas lite alldeles väldigt speciellt.
Har köpt ett litet paket till skönheten som hon ska få imorgon.. Ett litet paket som faktiskt legat och väntat nästan sedan Annie ploppade ner i Lovisens mage.
Jaja.. kul ska det bli iallafall!
Annars kommer det inte att hända sådär värst mycket här hemma idag. M och Flis ska fixa trädgården och jag och Vincent ska fortsätta träna ord och kanske slå till med att baka litegranna. V börjar faktiskt bli ganska duktig på att känns igen ord. Visserligen så är han ju ingen mirakelbebis som pratar men han tittar på rätt hålla när man frågar honom vad olika saker finns. Kul! Flisen ska på kalas idag kl 14 vilket gör att vi inte direkt kan åka någonstans och det är ganska skönt det också faktiskt.
Vilket blabbligt inlägg dethär blev.. hmm.. behöver nog lite frukost i den här fiolsträngsspända kroppen ;)
0 kommentarer