juhupp

första föräldralediga vanliga dagen på länge känns det som..
Meen en attans härlig sådan!
Vaknade och somnade om Flisan. Vincent sov som en stock. Hann duscha och vakna till ordentligt innan Flisan snubblade ut med sömnen i ögonen. Ljuvliga, ljuvliga, goa och efterlängtade unge. Fick så många pussar och så mycket gos idag.. och så kal hade vi.. HELA tiden!
Tänk att man bara kan njuta så av vardag och av att ha fått tillbaka lisan och dessutom lite ork. Visst den där turen till ILVA i eftermiddags med båda minisarna på släptåg.. Japp den var kanske iinte genial efter att ha fått undan tre maskiner tvätt här hemma. Mådde lite konstigt, blev darrig, yr och illamående. Men, sen.. sen så redde det opp sig när vi kom hem till Nina och Noah och bara satt och myste och kopplade av.
Koppla av är annars en fjärran känsla ikväll.
Imorgon kommer mr "ny Höllviken-mäklare" hit och ersätter den förra ganska otrevlig och oseriösa tantan som var här förra gången. Är dödsnervis över vad domen ska bli. Har lyckats hetsa upp mig så till den milda grad nu att jag troligtvis kommer att kräkas på mäklarens välputsade skor när han stiger innanför tröskeln. *fniss*
Kan ni se det framför er..
Näe skojar bara :))
Snälla håll tummarna igen imorgon för bara detta blir bra tar vi ett steg till på vägen. Väntan känns förbaskat lång och strapatsrik för tillfället men Tja.. den som väntar på något gott..
0 kommentarer