Tänk..

så bra allt flutit på idag trots allt.. Vaknade åtta allihopa och fick tillåtelse av maken att sova vidare (hmm undrar om han kanske ville slippa mig ;)
Kunde såklart inte somna om utan började fundera på allt som skulle hända och allt som skulle fixas. Inte så mycket iofs men ibland när man är lite pressad känns allt, för mig, lite värre och större än vad det i realiteten är.
Gick upp och möttes av finaste leendena från hela familjen som ingen annan heller kunde sova. Har fixat och donat och nu har vi landat, mätta, nöjda och glada på varsin kammare och inväntar tvåslaget. Flisan mumsandes jaffakakor efter världens i särklass största portion med Ravioli. EN HALV STOR BURK ?!
M och Flis tittar som vanligt på barnkanalen, både med samma tittarglädje.. och Lilleprinsen sover sin  skönhetssömn i sovrummet. Allt är städat, fixat och klart och magen är fylld med en lite smått nostalgisk, högtidlig och varm känsla. Alla utom Maria, Fredrik och pytteElin verkar komma.. och det.. ja det är ju lite fantastiskt!
Hoppas verkligen allt går bra idag och att vi får en fin dag att bädda in i rosa fluff i våra hjärtan.. Håll tummarna för oss!
0 kommentarer