Premiärtandläkarbesök..

Som blev e succé!
Flisan packade tandborsten (en spelande elmussetandborste..) och drog till tandis. Stolt som en tupp klev hon upp i stolen med Vincent som nyfiken åskådare i vagnen.
Tandis var en mycket bra tandis och studerade hennes mussetandborste ingående. Flisan till och med startade och visade lite hur den lät när hon borstar.
Gapade stort och visade sina vita fina tänder.
Tio minuter knappt tog kalaset och innan hon gick fick hon välja present ur presentlådan. Flisan valde.. en pennvässare med en häst på!
Omedelbart när vi kom in genom dörren togs alla pennorna fram och vässades noggrannt vid köksbordet. Jag och Vincent fick titta på och Flisan kastade i sig mellismackan för att hinna vässa mera innan det var dags för simskola.
Igår blev också en succé förresten.. Jultomerundan med kidsen på Vellingeblomman. ÅÅå vad Flis tyckte det var kul! Väl hemma bakades det pepparkakor med Daisy med de nya pepparkaksformarna Flisan fick välja ut på Vellingeblomman. Vill ni äta sjöhästpeppisar, princesskronepeppisar mm så vet ni vart ni ska åka ;)
Idag var Flisan annars på förskolan medans jag och Vincent fick finbesök från Landskrona och blev bjudna på namnsdagsfrukost på sängen av Emilia och Clara. Attans myspys!
Ikväll hanns det med en fika tills minsann när jag och Vincent gav oss iväg till Sofia efter avsläpp på simmet och studerade den stooora Mollymagen. Ja om det nu blir en Molly..
Nu är makaronerna klara och vi väntar bara på att la familia ska komma hem..
todiloo!
Flisan och mamma tränar bokstäver..



sötnosClara




Självsäker Flis!

0 kommentarer