Sötaste blivande storsyrrorna!

Idag blev det heldag med Lina och Lilly. Flisan var helt i extas när Lilly ääntligen trillade in vid halv elvasnåret och kunde knappt titta på henne så blyg och tokglad hon var. Efter lite bus och gnabb om dockor mm.. (varför ska alltid barn ha samma saker!?) blev det dags för en välbehövlig lunch. Flicksen verkade hetsa varandra och åt som tokar båda två :)
Vilken skillnad efter lunchen.. goa, glada och busiga flicks mös och busade loss i sängen innan hela högen packade ihopa sig och gav sig ut på långpromenad.
Ikväll blev det shopping på Mobilia (med en mammakropp som kanske inte riitkigt ville hänga med mer..) för hela familjen Schön.
Lillbusan fick hamburgare i farten och ännu en energibooost vilken resulterade i myycket hög sång för alla som ville, och inte ville.. lyssna i de flesta av Mobilias butiker.
Sötmuffsan gjorde dock att inte många kunde låta bli att dra på smilbanden när hon sjöng sin helt egenkomponerade visa: "Gissaaaa vad jag heeeter, Feliiiciiiiaaaa nej lilleeebrooooor kanskeeeeeee??" Sångverserna avslutades av gapskratt och innehöll även en snurrig danssekvens. Mycket uppskattat alltså och vem vet kanske en affärsidé om inte lillebror behagar komma ut innan den nionde ;)
Här kommer iallafall lite bilder från dagens storasyrremys!

Men mamma SÄTT dig nuuuu!





Flicksen åt som de aaldrig gjort förr.. (kläderna åkte av pga.. ja vissa mamsar har minsann varit med om ketchupmakaronkatastrofer förr ;)
Efter maten blev det iallafall mys i sängen!













0 kommentarer