Peter pan och Folkets park

Vaknade med en huvudvärksfylld make.. hmm.. undrars vad det kan bero på.. Tror att mr Schönis kanske går och spänner sig lite kanske ;)
Efter frukost och muffinsbak var det därför dags att lämna den stackars maken ifred och istället åka iväg med helgens hustru för lite mys med flicksen. Bilen packades full med goda mackor, muffinsar och nya vagnen. Lilla fröken som var uppe sent och tittade på Mello igår däckade snällt knappt utanför Mölledalsgatan precis efter att hon yttrat ett bestämt. "Men mamma jag är inte trött!"
Näenäe..
När vi körde förbi Folkets park vaknade dock lillkotten upp i baksätet och ropade "Jaaaa teeaaateeern!!"
Vi var ju nere och skulle se "En gris flyttar in" för några veckor sedan men fick vända eftersom jag råkat titta fel på teaterschemat. Kotten har dock pratat om denna händelse sedan dess och verkligen lagt in tydliga önskemål om att vi ska åka ner till den där grisen igen. 
Idag var det dock ingen gris som flyttade in utan "Peter pan" med cirkusskolan som spelades.
Två uppspelta flicks, märkbart tagna av situationen, möttes upp utanför parken och gick mycket högtidligt in i salongen. Min kotte var så pass uppspelt att hon inte ens nändes äta sin muffins innan föreställningen skulle börja..
Men, kul hade de iallafall och föreställningen var helt klart sevärd! Bra barnskådespelare och så duktiga de var på att göra sina cirkustricks under föreställningen!

Två spända damer väntar på att föreställningen ska starta..



Efter föreställningen blev det lite bus ute i parken, karusellåkning och picnic. Damerna trivdes som fisken i vattnet ända fram tills det vaknades besök i minidjurparken..

Sötnosar på picnic



Kolla man kan ropa ihopa så låter det mer..



Kom igen Veris nu drar vi till kaninoorna!



Hmm.. det är nog hitåt..



Här, kolla HÄR är det!



Men mamma.. jag vill inte gå in.. kaninoorna är läskiga.. inte roligt alls..



Tur att man kan åka hem och leka frissa med mamsen istället.. :)









1 kommentar
Milo - Mamma till finaste Miranda & keane

vilka vackra ögon er flicka har , har inte lagt märket till det förens nu , såg den ena närbilden och gud så fina dom är ju ! :) .. Ser ut som ni hade en trevlig dag i folketspark :)