Man skulle nästan kunna tro..

Att jag är gift med Lovisa istället för med min kära make för tillfället. Helgen har nämligen spenderats mestadels i denna schöna kvinnas sällskap :)
Lördagen var ljuvlig.. helkroppsmassage av en specialist på gravida kvinns onda kroppar gjorde underverka med min lekamen! Herergud.. jag behövde inte ens knysta var hon skulle klämma innan hon var där, right on target! Som jag njöt.. Åååå..

Efter massagen bar det av vidare ner mot Davidshalls torg där ansiksbehandling väntade efter en ljuvlig lunch på Mocca. Både jag och min nya hustru ååå-ade högt över maten. Till och med så pass högt att servitrisen med halvfnissigt leende knatade direkt bort till oss för att fråga om allt var till belåtenhet. Vi påminde nog om Sally i "När Harry träffade Sally" om ni minns restaurangscenen i denna mästerligt roliga film!

Ansiktsbehandlingen var pricken över i och jag flög bokstavligt ur salongen som i en annan dimension.  Så avkopplad som jag var klockan 14.30 igår har jag nog inte varit sen.. ja.. har jag ens varit det?

Under tiden L fick sin omgång drog jag ett shoppingvarv runt Davidshalls ljuvliga butiksutbud och spenderade lite fina bugganpengar ;) Hade lovat Fliset namnsdagspresent och det kan man säga att det blev..
En katten-Jansson-tröja, en solhatt i Jordgubbs-Lisa-style och ett finfint armband från Marmalaide. Ja.. och så en prydnadssak till mig själv (!) Jo, helt sant! Jag har köpt en prydnadsgrejj!! Visar bild sen :)

Efter fika blev det en tur till Åkarp till Lovisas svärföräldrar där vi hämtade Vera och sedan bar det hem för mysmiddag med äppelpajsdessert. Fliset och jag stannade till och handlade på Lidl på vägen hem från Veras urmysiga farmor och farfar. Inne i butiken stannade Flisan vid godisdisken och lade ner en stor påse godis i korgen. "Meen nääe" började jag varvid Flisan tittade mycket bestämt på mig och sa:
"Men mamma det är till Vera, jag har godis hemma!"
Faktum är att lillfisen faktiskt höll detta löfte och bar senare under kvällen stolt fram en stor skål med Veragodis till sin bästa kompis. Gounge.. ibland kan man ju faktiskt nästan våga lita på det hon säger.. ;)

Katten-Jansson-tröjan och.. ja.. gummistövlar..



Pottbesök ÄR mycket roligare om man är två.. eller tre + katt




En liten prydnadsängel har fått flytta in i mitt annars prydnadsfria hem :)


0 kommentarer