Tror bestämt att vi boar lite..

Gårdagens kalas blev.. kalas :) Massa mys och bara avkoppling med familjen. Är faktiskt riktigt glad att jag ska ha två kalas iår istället för bara ett. Två kalas innebär mindre stress på kalaset och mer chans att hinna med alla kalasdeltagare.
Kände mig lite kass igår och vaknade inatt med värst hostan. Förkylningen hade lagt in en ny växel och tjohoo.. både feber och hosta kom inatt som ett brev på posten.
Planerna för dagen ställdes helt enkelt in med anledning av massa sjukdomar hit och dit. Lillfisen Vera hade kräkis och Christian var förkyld. Själv var jag inte i bästa form för att bjuda på kaka och socialisera så det kändes nästan lite skönt att inte vara ensam om att vilja ställa in och ta hand om mig själv istället.

Fick en vacker kärleksförklaring imorse så fort jag steg ur sängen "mamma du är finare än ost.." och jamåduleva-sång vid mysfrukosten som M fixade.

Fick även dagen till ära den stora äran att bestämma vad vi skulle sysselsätta oss med under dagen och valet föll på.. IKEA!
Har nog börjat boa lite inför lillebrors ankomst och är verkligen i skriande behov av mer förvaring här hemma. Sagt och gjort en tur till IKEA, fika och en sväng till ILVA gjorde oss två finfina byråer rikare.
Lillfis hade så roligt och man ska inte underskatta möbelvaruhusens lekstationers vikt för en rastlös tvååring. Hon hade så otroligt kul både med lekstationerna och ja.. med det mesta kändes det som.

Istället för att bli bjudna på middag ikväll, som planerat, fixades snabbt ihopa en sötsur kinagryta med kyckling till middag. Middagen kändes ju sekundär i sammanhanget när alla cookisarna från igår stor och såg goda ut och cheesecakesresten lyste med sin närvaro i frysen. Mmm...
Lite fruktsallad blev det till med såklart :)
Fick spontanbesök av min arbetskollega med sonen Max ikväll. Maxen och Fliset spelade piano ihopa och Fliset hann med att visa upp alla sina dockor innan de åkte hem till den väntande och hungriga fadern. Skickade med några kakor med dem hem också eftersom Maxen var så himlans söt och blyg..

Ikeakärlek


Lekstation med dator på ILVA



ILVAs barnsängavdelning..




och delar av resultatet..
0 kommentarer