BF.. Kan liksom inte riktigt

bestämma mig för hur det egentligen känns idag. Vaknade utvilad (!) efter ännu en natt i stora sängen. Kom isäng ohyggligt sent allihopa igår efter studentkalaset i Sjöbo. Flisan och vi satt uppe en stund när vi kom hem mumsade allehandla onytttigehter och lärde Flisan ett och annat om snacks vilket hon uppskattade mycket.
Hon är så himlans kul att lära roliga saker just nu för hon suuuger i sig all kunskap, nyttig som onyttig, och så kommer den komprimerad i Flisanform två dagar senare när den sjunkit in. Ljuvligt!
Även natten blev ljuvlig då jag blev väckt flera gånger av Flisangos.. näe det gjorde ingenting för jag sov hur bra som helst ändå!
Just nu så springer Flisan runt och försöker tigga mer mat av sina föräldrar. Herregud vilket meck vi har med att uppfostra henne just nu. Hon testar och testar allt till förbannelse. Just nu har hon en period av total matvägran för att sedan efter maten tiggagodsaker och lite allt möjligt av mamsen och papsen. Ganska jobbigt måst ejag erkänna för de är så svårt att neka henne när hon med bedjande ögon tittar på en och men mammaaa jag är så huuungrig. Får hon då (ja det händer i svaga studer) tar hon ett bett för att sedan rata det hon fått helt.
Gaaah! Så frustrerande!
Men hon har underbara sidor som överväger trotset ändå såklart. Igårkväll när vi kom hem donerade hon sin absolut favoritnalle till lillebror och den har minsann fått vara kvar. Hon har stolt även denna morgon gått runt och berättat att lillebror fått hennes nalle och den har ändå sovit i hennes säng de senaste månaderna. Mamsen fick faktiskt något i ögat igårkväll när hon högtidligt bäddadde ner nallen i lillebrors säng..
Så lillebror snälla lilla du.. kom ut nu!
0 kommentarer