Det är så roligt

att följa Flisans utveckling med den nya familjemedlemmen. Först var hon helt faschinerad och vågade knappt röra vid den fantastiska ömtåliga lillebrodern. Sedan övergick faschinationen till att hon mycket ofta, med myndig stämma, ville hjälpa till och ta hand om "lilla fisen" som hon valt att kalla honom.
Idag övergick hon till vad som känns som ännu en fas där hon med stolthet ser sig själv och lillebror som ett par och kallar dem för "oss/vi".
"Vem vill sitta bak hos oss i bilen idag"? frågade hon mycket stolt sina föräldrar när vi skulle ge oss iväg på dagens utflykt till Fjälkinge. "Vi sitter bra här bak" konstaterade hon senare och nickade myndigt efter att ha tittat till lillebror.
Det är så härligt att se hur glad och stolt hon är över att hon inte längre är enda barnet utan att hon har någon, om än ganska trist liten parvel, som hon hör ihop med.

Utflykten idag var nog lite som ett test för hur det skulle gå att storhandla som storfamilj. Och.. reultatet blev lysande! Planen gick precis som planerat med inpackad vagn och bärsjal i bilen. Flisan satt nöjd och glad i sin nya vagn och jag hade lillebror på magen som sov som en stock mellan matningarna i bilen.
Faktum är att utflykten gick så bra att vi även hann med en liten runda även till Åhus. Finaste lilla byn i världen, efter Degeberga ;), för oss..

Nej nu är nypotatisen färdigkokt och vi ska in och mumsa matjes med gräddfil och gräslök.
Mmm..

Avslutar med några fina bilder från veckan i Degeberga som fortsätter på torsdag efter snabbistur hem till Malmö imorgon för kvartsamtal, TVÄTT och BVC-besök!



Liten fis som gillar att åka bil precis som syrran!



Pastamästarinna







Kusinbusbesök



Största busarna i stan



Mycket stolt faster



Trött Flisa däckar på kullerbyttemadrassen efter kusinbusbesök



Underbara mormor myser med Vincent





Ok lite trött är jag men gud så mysigt det är med bärsjal..



Lille busan fick äta korv på "restaurang"



Det gillade hon :))



Dessutom hade de fiskar på "restaurangen"



Bilpotta är en dröm för småbarnsföräldrar



Men man "måste sitta ifred på toaletten.." Flisan koffertkissar..
0 kommentarer