ÅÅÅ

fy attans vad det är härligt att vara tvåbarnsmams!!
Lillefis hade dessutom ökat från 2722 till hela 3160 sedan i måndags.. Tjohoo vilket team jag och lilleman är :))
Dagen idag spenderades i förmiddags i Degeberga med farfar innan det blev dags att bege sig mot Malmö igen. Bilen packades smockfull med tvätt innan bägge kidsen packades in och motorn startades.. ungefär där somnade den minsta medan storsnuttan brände loss på Pippisången så det stod härliga till brevid.
Misstanke är att "någon" inte alls var sugen på att somna..
Nådde nästan ända fram till Tollarp innan det tystande i baksätet och sången ersattes att mysiga grymtningar och lugna andetag från båda bilstolarna.
Jag ägnade hemresan åt att ringa lite samtal som jag tänkt att jag skulle men inte hunnit med.. Trevligt trevligt och skönt att få tid att prata i telefon med goda vänner i lugn och ro!

Väl hemma i Malmö blev det raka spåret till BVC efter en amnings/blöjpaus hemma. Besöket blev ju som sagt ganska lyckat och vi gick från BVC med nöjda leenden hela bunten. Flisan charmade till sig en ring av sin BVC-tant dagen till ära som hon vänligt men bestämt lämnade tillbaka efter att ha genomfört planen att charma till sig ringen.. skumtomtebarn..
När hon lämnat tillbaka ringen gick hon på mission B, vilket stod ganska tydligt för samtliga i rummet vad det var.. nämligen; att charma till sig den fina bollen som låg snyggt placerad på BVC-Annas hylla..

Hmm, bra försök Flisan! Men tyvärr lyckades hon inte hela vägen denna gången :))

Efter BVC blev det raka spåret att få i Flisan mat innan det var dags för nästa anhalt, Förskolan, för kvartsamtal. Inte så mycket att berätta om detta mer än att Flisan klarar sig galant på förskolan och verkar trivas mycket bra!

Ikväll spenderades kvällen med finbesök från Lomma då familjen Veris ääntligen kom på besök. Gud som vi längtat efter och saknat denna lilla familj.. Många kramar, mycket mys och sån kärlek mellan Vera och Flisan att jag blir alldeles tårögd. Hoppas HOPPAS vi får lov att vara friska nu allihopa så att alla fina små plans som vi smitt ikväll kan bli verklighet i sommar!

Imorgon vankas det återresa till "Degeberga heaven" igen efter att Flisan firat midsommar med alla sina kompisar på sin förskola och på vänförskolan Fillifjonkan som även de kommer på besök.

Finaste kompisarna bus återförenade

Flisan tankar Lovisagos

Kan man få bättre amningsutsikt..?

Underbara, ljuvligaste Vinnicen..


0 kommentarer