Släktkalas och doktorsmottagning

Släktkalaset igår var jättetrevligt och trots att det innehöll kopiösa mängder åska och regn. Hela familjen packade in sig i bilen iklädda varma kläder eftersom det bara var 15 grader och regnigt i Malmö. Väl framme i Degeberga slog fullkomligt hettan och fukten emot oss och dimman/molnen låg täta över gräsmattan. Man är ju nästan uppe i himlen uppe på höjderna i Degeberga vilket är magiskt!
Värmen var över tjugofemgradersstrecket och flugorna surrade irriterande omkring oss. Det dröjde dock inte så länge innan hettan ersattes av ett välbehövligt skyfall och åska som friskade upp rejält!
Kvällen fortsatte med samma väder och vi satt ömsom i partytälten och kurade och ömsom på gräsmattan under uppehållsstunderna.
Väl hemma igen sov båda kidsen som stockar och M och jag slog oss ner i soffan för att spana på lite semestersidor. Tände ljus och dukade fram lite nattmatsmyspys. Och plötsligt kom vi på att vi skulle spana in vad klockan blivit och herregud.. TVÅ var hon och vi rusade i säng.
Givetvis skulle lillebror ha mat när jag komi säng så när jag somnade har jag ingen som helst aning om! Sent blev det iallafall..
Imorse kändes den sena natten i kroppen och förmiddagen har därför blivit därefter. Mat har det blivit iallafall och massa mys med lillstrumpan som haft rajtantajtankul med mammsen och lekt så vi legat dubbelvikta av fniss på golvet.
Vi har haft doktorsmottagning där även till slut mormor fick vara med via skype och bli omplåstrad och insmord med salva på datorn. Efter kort matpaus fortsatte doktorsmottagningen och övergick mera till det dermatologiska/massagesalongiga slaget då Flisan blev hudteapeut/massör.. Ni måste helt enkelt spana in några bilder...











0 kommentarer