käärlek..

Det är underbart ibland att se hur storasyster tar hand om sin docka pappa.. Ikväll t.ex blev dockan plötsligt förkyld. Ve och fasa! Här skulle det snytas näsa, torkas näsa och ges vatten i mängder. Med pannan i djuuupa veck packade F till slut ner dockan brevid sig i sin egen säng efter som hon citat med huvudet på sned "veeerkligen behövde vila"

Hmm.. undrar var hon får allt ifrån.

Efter en stunds vilande fick dockan äntligen pyjamas på. "Armarna uppåtsträck" tjöt F när hon bytte tröja och hade världens problem med att krångla av och sen på den nya outfiten. Inte för att det var så hemskt svårt utan för att dockan konstant HOPPADE i sängen..
suck.. hopplösa dockan pappa..
F fick ta till med hårdhandskarna till sist och ryta till ordentligt att nu var det dags att skärpa sig minsann.
Med pyjamasen på fick dockan så mycket gos att både mitt och M's hjärtan smälte som piggeliner i solsken. Hon pussade och pussade och kramade henne under ett ständigt "goshummande"..
Så mysigt att se..
Efter kvällsmacka till både dockan och F så blev det till sist lugnt i det S'ska huset ikväll.. seent.. Trots tidig sovtid idag lyckade den lilla fisen hålla sig vaken genom att sjunga för full hans tills klockan passerade kvart över tio..
Då hade psppsen redan gett upp och gått och lagt sig i extrarummet och en viss mams låg med något tomt i blicken och orkade inte längre säga ifrån.. DÅ just DÅ slutade F, vände sig om i sängen med en duns och somnade en sekund senare..
Nu är det dags för F's mams att följa hennes exempel. Känns inte så akut iofs som för fem minuter sedan då jag upptäckte att förskolebion jag och F skulle på imorgon kl 10 i själva verket var idag :( fy så trist.. men vilken tur att jag inte hade förberett F för då hade det verkligen varit katastrof!
Nope blir nog en lugn hemmaförmiddag som vanligt och en sväng ut på gården innan det blir dags att gå till granngården på fika. Mysigaste lillkillen N med medföljande mams bjuder nämligen på playdate klockan två efter eftermiddagsluren.
som sagt.. nattisnattis!



0 kommentarer