Barnfri helg!

Det blev bara en hur underbar helg som helst!
Shoppingdag i lördags som avslutades på liten grekisk restaurang med havsutsikt. Efter det bra film och sen myyyys på rummet, übergoda kakor, tända ljus och utsikt över nattupplyst köpenhamn och vattnet..

Aaaaah...

Idag startade vi dagen med den största frukostbuffén jag någonsin sett. Rullade därefter boktavligt talat iväg till Langelinje för en glutt på Lilla havefru innan vi gick lös på butikerna längs Langelinjes kaj.

Resultat?

En stoor påse från Noa Noa till mig och F, en stor påse med finfina silkiga nya sängkläder från Kappa home. (visste inte ens att Kappa hade heminredningsartiklar..) och en påse med herrkläder från Signal till pappsen.
Efter obligatoriska danska ostaffären blev det därefter hemresa till en toppad men överlycklig liten F som haft två drömdagar med mormor och morfar.

Ja.. och om ni undrar.. japp vi hann med att pussas också ;)

Bara få koppla av..


och njuta av utsikten..
(hela gaveln på rummet täcktes av ett stort fönster från golv till tak)


Så fint..


och fin kväll..


Världens finaste man stoppade efter mat och film om sin fru..


och gick därefter, mitt i natten, ner i presentbutiken på hotellet
och köpte de kakor hon plötsligt blivit extremt sugen på..


ja.. han är den finaste mannen i hela universum..
och väl värd den finöl med champagnekork han unnade sig på sängkanten ;)
2 kommentarer
Lovisa

Åhhhh naaaw, vad snäll han är Martin!! Han skulle druckit fem öl, minst ;-)

Undrat sååå hur ni haft det och förbarmat att det inte blev så att vi följde med men gu va kul att få se bildbevisen!

Vi körde budgetmiddag på Ore12 på Mobilia idag (bara för att det är Alla hjärtans dag!) och Vera var med och var t.o.m ganska snäll men den där lilla portionen Bolognese, den fick mestadels stanna kvar på tallriken :D

KRAMEN!

Anonym

Vad spännande att ni testat den nya restaurangen! Vi körde förbi för några veckor sedan och blev lite nyfikna. Ser ju riktigt fräscht och fint ut utifrån.

Vi får testa ihopa snart tycker jag :) Och med tanke på våra flicks födointag när de träffas räcker det nog om de delar de tre brödbitarna i brödkorgen.. ;)