Ligger och försöker natta Flisan..

Går ju sådär om jag ska vara ärlig, för sova är inte hennes prio ett för tillfället. Har varit fullt ös idag. Morgonen började tidigt för oss med bullbak. Trött som tusan var jag, nysnuvig som jag är, och lyckades starta bakisen utan degvev.. Funkar mycket dåligt då.. ;) Fick till det till slut och sen blev det frukost på lekmattan med lille V innan Flis skulle öppna alla sina kalendrar. Två chokladkalendrar, radio/tv, en Blixten mc Queen med en bilarleksak varje dag och sist men inte minst min hemmalavade med en paket om dagen. Idag fick Flis ett litet blomsterarmband i min kalender som minsann brädade Blixtens lilla frams. Mamma/Blixten 1-0!
Efter att bullarna blivit klara packade vi in oss för lunchdejt hos Sofia i husie. Emilia och Clara kom samtidigt som vi så vi kunde alla lassa in och och inleda det kaos som blir när ett änsålänge barnfritt hem när tre småfisar invaderar..
Clara siktade genast in sig på de konstväxter som fanns och började mumsa glatt.. Sen var det doftljusen i glasljuskoppar.. Sen luktade det plötsligt poop och lille V var skyldig. Skötbort.. nope så det blev golvet i vardagsrummet..
Den som faktiskt skötte sig bäst var Flis som bara strejkade en gång då hon inte ville kissa. Ja ni vet.. Lade sig platt på golvet och sparkade och slog.. Vana för en treårsmams som faktiskt verkligen vant sig och inte bryr sig så mycket mer.. Men förutom den lilla incidenten var hon som ett ljus hela dagen!
En runda till stan ikväll blev det med alla flicksen (till och med Molly i magen :) och lille V och sen snabbt hem för köttbullsmiddag. Lille V åt som en häst av mina köttbullar =D
En sväng till Jägersro senare där sista grejjset inför Flis kalas inhandlades och en bilprovning senare så landade vi till sist här.. I den fabulöst sköna sängen. Ååå som jag skulle kunna somna precis som Flis brevid som nyss börjat snarka..
Nixpix nu är det dags att hänga en stund med maken som väntar inne i köket! Förresten måste berätta en söt sak som hände idag. Flis tyckte det var så kul att Noah fyllde tre idag att hon insisterade på att vi skulle köpa present innan vi åkte hem. Ja ni vet.. när en treåring bestämt sig för något och är i det övertrötta stadiet då är det liksom inte riktigt läge att säga emot om man inte vill veta att man lever. Givetvis får hon inte som hon vill alltid men idag tyckte jag dels att hon var go och dels så ja klart Noah ska ha present! Välja paket.. Ja det skulle hon givetvis heeelt själv göra.. Piiieh.. Blev rätt nervös där..
Blev rätt bra faktiskt ändå med en tavla från Bolagret med bokstäver på. Inte illa alls faktiskt! Var är ärlighetens namn lite nervis när hon en lång stund stod och drog i duschdraperierna :-S
Nä nu ut till maken som väntar! Tjingeling!
0 kommentarer