Inatt så..

spökade det hemma hos oss..
eller tja.. kanske inget riktigt spöke då.. men vår dörrklocka har en viss förmåga att leva sitt eget liv och så även inatt när M kopplat in den efter ett halvårs frånvaro.
Ikväll får den återigen gå på semester men denna gången troligtvis för gott!
Morgonem idag spenderades annars på handlandes fot med två kiddisar vilket som vanligt gick kalas. Som storfamilj går det en hel del mat ;) Nämen skämt och sido det går en del del käk, speciellt frukt och grönt nu när vi är hemma så mycket. Så innan goa familjen Lina/Lilly kom hit gav vi oss iväg för att fylla skafferierna.
Väl hemma igen slocknade den lille medans jag och storfisan fick oss en ordentlig lunch bestående av.. korv :))
Hade mysigt iallafall och tände ljus och findukade och hade sådär härligt underbart mysigt som man kan ha med snusförnuftiga Flisan ibland.
När Lina, Lilly och Leo dök upp vet jag inte men tiden bara rusade iväg som vanligt!
Nästa vecka är TVÅ dagar inbokade för mer mys för herregud vi hinner ju knappt säga hej förräns det är dags att säga hejdå igen! Massor med fniss blev det iallafall och flicksen lekte som bara den ihopa. Flisan tycker verkligen om Lilly och visar en helt annan hänsyn mot henne än vad hon visar mot jämnåriga. Så kul att se! Jag gillar med Lilly som är en helgo och så snällgosemysig liten skrutta!
Leo och Vincent följer varandras utveckling precis även om storleken är lite olika ;) Var grymt impad över att Lina kunde lägga Leo i soffan och få honom att slockna och bara sova vidare hur gott som helst där!! Det kan jag säga att jag ALDRIG skulle kunna göra med Vincent.

Ikväll var det även simpremiär med Flisan som faktiskt tog mod till sig och bad simfröken att ta fram "spagettisnörena" som man simmar ryggsim under. Flisan var annars i sitt esse och var märkbart överlycklig att vara tillbaka på simmet.
Väl hemma blev det middag som dagen till ära intogs med hjälp av kniv och gaffel! Flisan kunde och kämpade som ett litet djur för att lyckas lika bra som mamma och pappa. Sötmumsan!
Nu är det nattisnattis och imorgon vankas det förskola igen för lillstrumpan. Imorrn kväll blir det traditionell mittiveckanmiddag med familjen Veris.

Leo


Paus i buset och Leo.. sover!




och sover..




Lina är verkligen värsta proffset på att ta bra bilder så jag lånar helt fräckt några från henne..
en millisekund senare gallskrek lille V och Leo.. sov..



bakar kakor!



och cyklar lite..



Bestick!



0 kommentarer