Man ska inte..

gråta över spilld mjölk eller vad det nu brukar kallas..
Men ikväll gör det lite ont i hjärtat av att vi inte ska åka upp och vinka på mamma imorgon. Pratade med pappa ikväll och hon är helt enkelt för trött just nu.. orkar inte med besök. Vi är rädda om henne och jag vet att ett besök, eller bara en glimt av Flisan, hade kunnat få hennes hjärta att slå volter. Och några volter vill vi inte se.. inte just nu iallafall..

Istället blir det imorgon till att åka ner och posta ett brev med Flisans teckningar till mormor och kanske även några fina kort på oss alla tre+Vincentmagen.
Hoppas nu bara att hon kan bli lite glad och njuta utan att bli ledsen över det..

Idag har annars dagen gått åt till flyttgubbslunch för ett gäng hungriga flyttnissar. Finaste vännerna Lovisa och Håkan flyttade idag till Lomma och medan M erbjöd sin bärhjälp erbjöd jag mina culinariska färdigheter. Lunchen blev god och det var så KUL att få bjuda alla flyttgubbsen på lunch. Herregud vad de åt!! Och det var så kul att få ansikte på alla som man bara hört om tidigare.
Flisan åt som en häst, först färdigpizza medans mamsen slängde ihopa maten och därefter även en portion pasta carbonara när flyttgubbsen var här.
Min sötnosvän Sofia var även här som personlig assistent och avdukningspersonal innan vi for vidare till Trellehulla för att bli bjudna på mummsig eftermiddagsfika hos ännu en nyinflyttad väninna med pyttebebis.

Hade en underbar dag idag vilket faktiskt fungerat bra som plåster på såren efter det trista beskedet nu ikväll att vi inte kan hälsa på mamma imorgon. Får bara vänta lite till och njuta av att hon faktiskt blivit så mycket bättre redan bara på tio dagar..

Avslutar med några bilder från dagens myspys :)

Goa vänner och en liten Budda


som sagt.. liten budda.. men en otroligt söt sådan!



och en liten sparris efter alla sjukdomar men med en mycket mätt spagettimage :)



och såhär tycker vi om att inte mamma är tillräckligt frisk för att ta emot besök ännu..

1 kommentar
Lovisa

Vi tackar så hjärtligt och innerligt för hjälpen med lunchen! Synd jag med strejkande kropp inte kunde vara där :S

Kram bästa du!