Trodde nog allt..

att det skulle bli en låång härlig sovmorgon imorse. Storasyster var uppe länge igår efter att ha sovit två timmar i bilen på vägen hit till Degeberga. farfar hade varit här och eldat på dagen innan vi kom och satt igen ovanvåningen med frigolitplattor för att vi lättare skulle hålla värmen. Han hade även tagit fram alla storasysters leksaker inkulsive den lilla röda trehjulingen. Lycka var ett svagt uttryck för hur glad storasyster blev när vi steg in i huset och fick syn på allt igårkväll när vi kom. Hon cyklade, cyklade och cyklade. Visserligen når hon inte riktigt ner till tramporna men ändå.. hon fullkomligt älskar att bli kringskjutsad samtidigt som hon ropar "cyyyklar till aaaabetet".
Det var underbart igår faktiskt. Brasan sprakade och efter en snabbt ihopapulad korv och pastamiddag med hemlagad hallonkräm med mjölk till dessert myste vi ner oss på madrasserna på golvet.
Storasyster och jag var på vårdcentralen igår och fick hostmedicin båda två så min orosklump att inte få sova ordentligt var helt borta.
Klockan ELVA somnade lillfisen och M och jag kämpade oss uppe ytterligare en halvtimme innan vi däckade med lillfisen på tvären i sängen. Jag hade fossingarna och M huvudet men vaknade omvänt. Jag hade näst intill nackspärr och näsan inne i soffan och hade fisen som ett plåster på ryggen. När jag vände mig om tittade jag in i ett par brungrågröna pigga små ögon som plirade och sa. Mammaa "baankanalen" titta tv.. Ja och så fick det bli..
Klockan var bara sju så den där sovmorgonen blev de inte så mycket av. Men det var ganska bra eftersom vi är bjudna på lunch hos farfar pch farmor klockan 12. Och innan dess ska lillfisan ha hunnit sova... *suck* min man... om han någon gång kunde lära sig att säga ifrån... SUUUUuuuck...
Rent realistigt är det rimligt att vi tiiidigast tiiidigast är på plats kl 13 om det ska ha blivit någon slummer innan. Men se det säger han inte eftersom det är lite jobbigt.. så istället hittar vi på att vi kan komma kl 12.
Nog gnällt tycker bara det är lite tramsigt.. Veckan är ganska fullbokad för oss annars i veckan. Imorgon ska vi åka till mamma och pappa när vi vaknar och stanna hela dagen och kvällen. Det var evigheter sedan vi var där, i somras tror jag, så det känns angeläget att stanna lite längre. Det blir ju lätt så när man jobbar att elgerna rinner iväg och de första man känner för när man är ledig är inte att sätta sig i en bil en och en halvtimme och köra till Kstad. Tyvärr..
Mysigt ska det bli imorgon iallafall för jag har verkligen längtat att komma hem.
Näe nu är det dags att hoppa in i duschen!
0 kommentarer