å sen lite sol :)

För egentligen har vi haft en helt underbar dag idag. Storasyster är så taggad inför julafton och pratar knappt om annat. Fast idag hann vi inte mer än in på Hansa förrän hon sa "Iinte träffa tomten idag, tomten lääskig!" Vi fick garantera flera gånger att hon skulle slippa hälsa på honom innan hon trodde oss. När vi sedan skulle ta hissen igen blev det samma visa igen. "Iiiinte ner och träffa läskig tomte!!"
Hihi M och jag fnissade lite i hemlighet så gosigt att hon är så rädd för tomten! Undrar hur det kommer gå på julafton ;)
Ikväll när vi kom hem och ätit middag berättade jag för henne att tomten varit här när hon sov och lämnat något till henne. Ni skulle sett hur de små ögonen spärrades upp och glittrade..
Tomten hade lämnat veckans lördagsgodigpåse med en massa olika sorters godis vilket såklart blev succé. Mycket spännande tycker storasyster att själv få prassla ner hela handen och välja bland alla bitarna.. och mycket lättare att välja när hon inte är med så man bara kan ta bitar som man vet att hon gillar. Det blir så mycket ätande av bättre begagnade godisbitar annars ;)
Dagen på stan avslutades med karusellåkning där minsann mammsen fick äran att åka med!





0 kommentarer